Bahçeşehir sarışın bayan arkadaş Merve

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir ilçesinde ikamet etmiş olan siz değerli beyefendilerin tarafından gerçekleşecek olmuş olan iş gereği yemek toplantı yada kulüp tarzı gibi bir çok yerlerde yalnızlığınıza arkadaşlık adı altında “Bahçeşehir escort” olarak refakat etmiş olduğumdan dolayı ve bu yüzden, bilgilerimden oluşmuş olan profil sayfamı açıyorum.

İsmim Merve, her bireyin görüş açısına ve inancına saygı duyan ve eğlencesine düşkün bir ruh haline sahip, kendi halinde bir bayan arkadaşım. Kişiliğim yanı sıra birde görsel güzelliğimi ise, üst kısımda yer alan bilgilerim ve bilgilerimin birer temsilcisi olan resimlerimi inceleyerek görebilirsiniz. Kesinlikle, incelemiş olduğunuz bilgilerim ve resimlerim dışında bir başka bayan arkadaş ile görüşmemiş olacağınızın garantisini; tarafınızdan belirlenmiş olan arkadaşlık çerçevesi içerisinde olmuş olan ve benimde dahil olmuş olduğum görüşme programını iptal etme lüksüne sahip olmuş olduğunuzdan dolayı garantisini veriyorum.

Yalnız, beklemiş olduğum beyefendi kriteri dışında, kılık kıyafetine ve en önemlisi bakımına özen göstermemiş, içinde insan sevgisi olmayan beyler ile görüşme programında olursam ve benimde, o zaman görüşme programını iptal etme ihtimalini hatırlatırım. Tarafınızdan belirlenmiş olan ve benimde dahil olmuş olduğum görüşme program randevu talebi ve bir diğer çok detaylı bilgi için, bana ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Yorum Ekle