Bahçeşehir sarışın güzel bayan arkadaş Lara

İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir ilçesinde olmuş olan ve siz değerli beylerin özel isteğine bağlı bir çok programınıza kısa bir süreliğine “Bahçeşehir eskort” olarak “refakat” edebilmiş olabilmemden dolayı ve bu profil sayfamı açmış bulunuyorum.

Adım Lara, cana yakın samimi eğlenceli samimi bir kişiliğe sahip birisiyim. Görsel olarak ise ve yukarıda yer alan ayrıca yakın zaman tarihine ait olmuş olan ayrıca farklı ortamlarda çekilmiş olan resimlerimdeki gibi, hoş ve zarif bir bayan arkadaşım. Ve bu yüzden, bu bilgilerim ayrıca yakın zaman tarihine ait olan resimlerimin dışında kesinlikle bir başka bayan arkadaş ile görüşmeyecek ayrıca tanışmayacak siniz. Tabi, olası bir durumda ve tarafınızdan gerçekleşmiş olan görüşme programını iptal etme lüksüne sahipsiniz.

Fakat, aramış olduğum beyefendi kriteri dışında, bakımsız ayrıca içinde insan sevgisi olmamış olan beyler ile görüşme programında ve benimde görüşme programını iptal etme ihtimalini hatırlatırım. Dahil olmuş olduğum ve tarafınızdan gerçekleşecek olan arkadaşlık atmosferi içerisinde olmuş olan görüşme programı randevu talebi ve bir çok detaylı bilgi için, beni istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Görüşmek dileklerim ile, mutlu günler dilerim.

Yorumlar (0)
Yorum Ekle